14 Ocak 2009 Çarşamba

Geleceğin örnek şehri Başakşehir

Geleceğin örnek şehri Başakşehir

Saadet Partisi İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, yeni ilçe olan ve görevine yeni atanan Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can`a makamında nezaket ziyareti yaptı.

Saadet Partisi İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, yeni ilçe olan ve görevine yeni atanan Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can`a makamında nezaket ziyareti yaptı.
Geleceğin örnek şehri: Başakşehir
Nedim Odabaş`ın haberi
Saadet Partisi Başakşehir İlçe Yönetim Kurulu Başakşehir`in ilçe olmasından sonra görevine yeni atanan Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can`a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı M. Salih Beşir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kılıç, Ali Akaya, Serdal Gül, Semih Yumurtacı`nın katıldığı ziyarette, ilçenin geleceği ile ilgili sohbet yapıldı.
Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, önümüzdeki dönemde Başakşehir`i elele çok daha güzel noktalara taşımak istediklerini belirtti. Saadet Partisi İlçe Başkanı M. Salih Beşir de, Başakşehir`in ilçe olmasının bölgenin geleceğiyle ilgili ortaya konulacak projelerin önünü açacağını belirterek, `Başakşehir, kamunun konut sorununa çözüm üretmesinin, en başarılı ve ilk örneklerinden birisidir. Başakşehir örneği bize, iyi planlandığı takdirde şehirlerimizin çok daha düzenli ve ihtiyaçlara cevap verecek tarzda yapılaşabileceğini göstermiştir. Başakşehir örneği ile ülkemizin konut ihtiyacının karşılanmasında çok önemli bir açılım sağlandığı gibi, planlı şehirleşmenin kazanımlarının da ne derece büyük olacağı gösterilmiştir. Bundan sonra önümüzdeki dönem ise bu başarıyı bir adım daha öteye taşıyarak, şehirde yaşayan insanımızın, huzur ve mutluluğunu en üst düzeyde sağlayacak unsurları da içinde barındıracak şekilde bir şehirleşmeyi devam ettirme dönemidir` dedi.
Başakşehir ilçesinin iki yönlü olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirten Beşir, `Bir yanda Başakşehir ve Bahçeşehir yerleşik merkezi, diğer yanda hala imar sorununa çözüm bulunamayan Kayabaşı, Güvercintepe, Altınşehir, Şahintepe ve Ziya Gökalp mahalleleri. Önümüzdeki dönemde ilçemizin her iki yönünde yaşayan insanların ihtiyaçlarına yönelik projeler ortaya konulması gerekliliği göz önünde tutulmalıdır. Bu bağlamda bizler, sorumluluk vizyonumuzla ve ülkemiz belediyeciliğine damga vurmuş bir zihniyetin temsilcileri olarak, kamu yönetimimizle her türlü işbirliğini gerçekleştirmeye hazırız. Üstümüze düşen sorumlulukları yerine getireceğiz ve ilçemizde taş üstüne taş koymaya çalışan herkese yardımcı olacağız` diye konuştu.