28 Aralık 2008 Pazar

Beşir`in adaylığı resmen açıklanıyor

Beşir`in adaylığı resmen açıklanıyor

Yerel seçimlerin gözde ilçesi Başakşehir`de belediye başkan adaylığı netleşen ilk isim, Saadet Partili Salih Beşir oldu... Beşir`in adaylığı, Başakşehirliler tarafından da olumlu ve coşkuyla karşılandı...

Yerel seçimlerin gözde ilçesi Başakşehir’de belediye başkan adaylığı netleşen ilk isim, Saadet Partili Salih Beşir oldu. Yıllardır Küçükçekmece’de, Başakşehir’de ve Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı’nda üst düzey siyaset yapan Salih Beşir’in adaylığı, Başakşehirliler tarafından da olumlu ve coşkuyla karşılandı.
Salih Beşir’in adaylığı 25 Aralık Perşembe günü, Başakşehir 4. Etap’ta Aygüller Restaurant’ta düzenlenecek kahvaltılı basın toplantısıyla, Saadet Partisi İl Başkanı Sadrettin Karaduman tarafından bizzat açıklanacak.
Konuyla ilgili bilgi aldığımız Saadet Partisi İl SKM Başkanı Abdülkadir Çelebi, Salih Beşir’in Başakşehir Belediye Başkan adaylığının bölge halkına hayırlı olmasını dileyerek, “Salih Beşir ismi, yıllardır bu bölgede yaptığı çok önemli çalışmalarla halkın gönlünde çok önemli bir yere gelmiştir. İnanıyorum ve güveniyorum ki, yıllardır bu bölgede Başakşehir halkıyla iç içe siyaset yapan, bölge insanının çok yakından tanıdığı Salih Beşir, halkın gönlündeki yerini Başakşehir Belediye Başkanı olarak taçlandıracaktır” dedi.
Saadet Partisi Başakşehir Belediye Başkan adaylığı netleşen Salih Beşir ise, Başakşehir’in ilçe olmasından sonraki süreci çok yakından izlediklerini, bölgeyle ilgili çok önemli projeler geliştirdiklerini ve bölge halkıyla elele vererek Başakşehir’i hak ettiği noktaya taşımak için çalışmak için yola çıktıklarını belirtti. Başakşehir’in her türlü kaygılardan uzak bir anlayışla yepyeni bir konseptle tasarlanırsa, İstanbul’un ve Avrupa’nın örnek şehri olabileceğini vurgulayan Beşir, “Belediyecilikte halka hizmetin miladı olan zihniyetimizle, bunu sadece bizim gerçekleştirebileceğimize inanıyorum. İnşallah, halkımızın teveccühünü boşa çıkarmayacağım, onlarla birlikte elele belediye yürüyüşümüz başlamıştır” dedi.
başakşehir,başakşehir haber,başakşehir etaplar başakşehir alışveriş başakşehir çarşı başakşehirli,başakşehir toki,satılık,kiralık,115 m 3oda 1 salon başakşehir emlak